amirza's FotoPage
Sudi-sudilah singgah di fotopage ni...
By: Saliza mohd ali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 12-Jun-2009 14:54 Email | Share | | Bookmark

SALAM SEMUA...SPT BIASA BERMINAT SMS KE LIZA 012-5695294(FREE POSTAGE)
HARAP MAKLUM KAIN SULAM SEMUANYA DAH SOLD OUT AS AT TODAY 5HB JULY

[size=18]SSC26-KAIN SULAM SUJI CAIR-PERLU LINING/KAIN LEMBUT-RM200.00 SOLD


SSC25-KAIN SULAM SUJI CAIR-PERLU LINING/KAIN LEMBUT-RM200.00 SOLD


Thursday, 21-May-2009 04:50 Email | Share | | Bookmark

salam semua...kain sulam dah sold out semua

SELAMAT MENJAMU MATA KAIN SULAM DARI BUKIT TINGGI

KAIN SULAM -RM130.00

KAIN SULAM -RM130.00

KAIN KEBAYA SULAM-RM130.00


Monday, 27-Apr-2009 15:26 Email | Share | | Bookmark

SALAM SEMUA INI ADALAH STOK YG SEMPAT LIZA UPDATE,SORRY NI PUN DKT HOSPITAL
ALL SOLD OUT TAPI BLH REPEAT ORDER NANTI LIZA CHECK DKT SUPPLIER
STC77 & STC58- STILL AVAILABLE

STC77-KAIN KELLY HALUS,X PERLU LINING-RM170.00

STC65-KAIN KELLY HALUS,X PERLU LINING-RM170.00

STC58-KAIN KELLY HALUS,X PERLU LINING-RM170.00

STC 53-RM170.00


Wednesday, 8-Apr-2009 05:40 Email | Share | | Bookmark

SALAM SEMUA HAI LAMANYA LIZA TAK UPDATE FP LIZA....SORRY LAH SEJAK AKHIR2 NI TAK BERAPA SIHAT...SO NANTIKAN WEEKEND NI FOR NEW ARRIVAL KAIN SULAM BUKIT TINGGI


Thursday, 5-Mar-2009 18:09 Email | Share | | Bookmark


SALAM SEMUA...tq pd semua customer fp Liza yg selalu sms Liza bertanyakan khabar....Liza nak minta maaf sebab lama tak update fp,seperti yg sedia maklum Liza tak berapa sihat sejak akhir-akhir ini...dan banyak barang niaga di jual secara offline sahaja oleh husband Liza....so nantilah bila Liza dah sihat betul2,Liza akan upload ye....Liza nak minta maaf sangat-sangat,mlm ni Liza tak boleh tidor lagi eventhough dah pukul 2.15pagi so Liza pun teringat nak bercerita lah di fp kesayangan Liza ni...
ok lah sambil-sambil tu marilah sama-sama menghayati baris-baris sajak di bawah ini hasil nukilan Cik Azlin...memberi 1000makna yang mendalam...ish mcm penyajak pula Liza ni....apa salahnya kan...

TEMAN
Terima kasih hadir di tatkala diri dibuai resah
hadir kalian umpama mutiara yg bersinar
tak mungkin ku ganti kerana kalian terlalu istimewa
TEMAN
Terima kasih masih menerimaku
walaupun terlalu banyak salahku pada kalian
bukan kehendakku
tetapi kdgkala apa yg berlaku
tidak spt d rancang
TEMAN
Jangan kau gusar tentang persahabatan yg terbina
ianya terlalu suci untuk ku onarkan
kenangilah aku jika aku pergi dulu dari kalian
ketahuilah hanya kalian sahabatku dunia&akhirat

hmmm bermaknakan....lebih-lebih lagi jika dgr lagu matahariku-agnes monica
Dengarlah matahariku
suara tangisanku
ku bersedih kerna panah cinta menusuk jantungku
ucapkan matahariku puisi tentang hidupku
tentangku yang tak mampu menakluk waktu


ok lah saja-saja nak berceloteh mlm ni...nanti kita sambung lagi ya...


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net